Vi som har råd

Kommentarproblemet är löst.

Seriefinal i division.6 mot Vismarå på fredag. Vismarå är så här långt obesegrade, vilket man inte blir förvånad över när man kollar in spelartruppen.
Många gamla storspelare och före detta lagkamrater till mig, Patrik Hedman, Andreas Näsman, Mikael Nordin, Kamrer Thuresson, Toni, och Peter Vallin.
Här stoltserar också en av mina bästa vänner, Höken. Han lämnade ett stort tomrum efter sig när han valde att lämna oss inför den här säsongen. Jag saknar våran "efter matchen cigg".
Dessutom har dom en av sveriges största retstickor, Martin Olofsson i truppen. Hans ben gick av för några veckor sen, förmodligen på grund av för dålig karma. Han bjuder ändå på en hel del skön läsning här Vismara.se
Vi får ju inte heller glömma Swingen. Han lämnade ju oss för några månader sedan för spel i Vismarå, för att han inte hade några kompisar i vårat lag. Det kan ju tyckas konstigt eftersom han ändå dyker upp och tränar med oss ibland.
Vi "slipper" nog Swingen på fredag ändå. I senaste matchen mot Nor ska han enligt uppgift blivit brutalt nedsparkad och blivit tvungen att gå på kryckor in till omklädningsrummet. Myggen berättade för mig att han sen ska ha joggat ut till bilen. Vi får se om han behagar att dyka upp.

För våran del är skadeläget oförändrat, jag och Gson dras med onda baksidor och blir med största sannolikhet inte med varken nu på fredag eller på söndag mot Söderhamn.


Ni som inte kan närvara på glysisvallen kl 19 på fredag kan som vanligt följa mig på twitter. Annars finns alternativet att följa Vismarå på samma sociala nätverk.

/ Balotelli

Designproblem

Som ni märker händer det lite med utseendet här på bloggen. Tyvärr har det också resulterat i att man inte längre kan kommentera.
Jag kommer därför be Bodin den äldre om hjälp och förhoppningsvis är det ordnat innan veckan är över.
Är det förresten någon som vet om Bodins virus är botat, och om det var i halsen eller i datorn det satt?
/Balotelli

-"Nu får det fan vara nog!"

Forsa - Kilafors 4-2


Jag (skadad) bänkade mig tillsammans med Gson (skadad) och Klasse (supporter) på ett soligt Åkernäsparken med en förhoppning om en bra fotbollsmatch. Så blev också fallet, iallafall i den första halvleken.
Vi kom 4 minuter för sent och missade därför det första målet. Som tur var så har Arne full koll och vi fick berättat att Lalle gjort målet framspelad av Satsen.
Innan vi satt oss fick vi några gliringar angående våran klädsel, tydligen såg vi ut som turister. Jag tar iallafall åt mig av det och kommer nu aldrig gå klädd i något annat än min Forsa IF-overall när jag är i Forsa.
Mitt kunniga fotbollsöga kunde se att vi fortfarande spelar med en 4-4-2 uppställning.
Startelvan:

MV. Jesper
VB. Alexander
MB. Slangen (fel uppgifter igår, hans rygg mår bra.)
MB. Pontus
HB. Jon
VM. Henka
CM. Lalle
CM. Jensa
HM. Emil
FW. Satsen
FW. Elias

Lalle ökar också på till 2-0, återigen framspelad av Satsen.
Alla uppfattade det utom Wengan som ropade ut att Jensa var målskytt. Några minuter senare bjuds vi i publiken på ögongodis. Jensa vinner 5-6 närkamper innan han drar till med ett kanonskott upp i krysset. Hög division 5 klass på den första halvleken från våran sida.
I halvlekens sista minut får Kilafors en straff. Jag hann inte uppfatta vad som skedde men det var inga protester från några av våra spelare.
Jesper är på bollen men 3-1 blir halvtidsresultatet.
I den andra halvleken gick solen ner. Lika så kvaliteten på matchen. Mycket snesparkar och dåliga mottagningar, från bägge lagen.
Kilafors skapar några halvchanser men utan resultat.
Matchen blir grinig och är på väg att spåra ur.
Då kliver Jensa in och styr upp.
-"Nu får det fan vara nog!", skrek han åt den assisterande domaren.
Några skrattade, men både jag och domartrion tog det på största allvar.
Satsen skrevs senare in i målprotokollet efter att ha blivit bjuden på ett friläge av en Kilafors-spelare. Med 7 minuter kvar reducerar Kilafors till 4-2, men närmare än så kom dom inte och vi vinner tämligen enkelt. Kilafors får trösta sig med att dom bara har dom näst fulaste matchtröjorna i serien.
Stort plus till Jensa och Lalle på mitten. Satsen var pigg framåt och bakåt var Pontus stabil. Skavsåret ser ut att ha gett vika.
Efter matchen gick jag och Gson ner på planen för att fira segern med våra lagkamrater. Det gillades tydligen inte då jag inte fick en enda "high-five". Satsen vände ryggen till när jag sträckte upp handen. Man glöms snabbt bort när man är skadad tydligen.
Dagens poäng.
3 poäng. Arne, han är förmodligen sveriges bästa entrè-värd.
2 poäng. Kakorna som såldes i kiosken. Dom där med choklad på.
1 poäng. Jensa. Ett drömmål och bäst på plan.

Vi ses på torsdag!

/ Balotelli



Nya ansikten

Efter en trevlig midsommar är det nu dags för vardag igen. Match imorgon mot Kilafors. Läget i laget är väl inte på topp då vi dras med en del skador.
Slangens hals är för lång och han har därför felbelastat ryggen, Gsons baksida är trasig och likaså Balotellis.
Kevin verkar iallafall vara tillbaka och Jensa har börjat träna igen. Lägger man till alla nya som kommit ligger vi ändå på plus.
Man möter nya ansikten varje träning nu för tiden, vilket är kul då det visar att vi har ett bra rykte om att vara ett bra gäng.
Härliga namn har dom också, Floyd, Mitch, Victor, och idag dök även en kille vid namn Rask upp.
Floyd är för övrigt Gsons blivande svåger (ej att förväxla med buksvåger).
Min lillebror dök också upp förra veckan, vilket resulterade i att han hade träningsvärk i 6 dagar.
Det är nu bara 2 matcher kvar innan uppehållet. Kilafors hemma imorgon och Söderhamn borta på söndag. 6 poäng på dessa matcher och vi kan vara med och fightas med Nordanstig i höst
Nordanstig trummar på och inkasserade 10:e (!) raka segern borta mot Söderhamn idag.
Tränaren Putte Melin gav inte sina spelare mer än godkänt (läser flitigt på Nordanstigs hemsida just nu). Nordanstig avslutar med Iggesund hemma på fredag. Oavsett hur det går där kommer dom gå till sommarvila som serieledare.
Ni som inte har möjlighet att komma och se matchen på Åkernäsparken kl 19 imorgon kan följa mig på twitter. Jag kommer liverapportera från 18.50.
/ Balotelli

Midsommar


-"som att ha champagne på kylning, men servera sockerdricka."
Kommer ett nytt inlägg här på söndag.
/Balotelli

Första nederlaget

Nordanstig - Forsa 4-0
Så kom den första förlusten för säsongen.
All spelglädje från förra matchen var som bortblåst och Nordanstig hade inga problem att plocka hem alla 3 poängen. Vi får en lite olycklig start med några skador (Balotelli och Gson) samt ett mål i baken tidigt. Marcio visade klass med 3 mål idag och var klart bäst på plan.
Anmärkningsvärt var alla sänkta huvuden och brist på självförtroende, vilket jag tycker är konstigt när vi vunnit alla matcher samt gjorde en riktigt bra match senast.
Startelvan:
MV. Jesper
VB. Brink (Alexander)
MB. Slangen
MB. Goude (Jon)
HB. Pontus
VM. Henka (Pelle)
CM. Emil (Jensa)
CM. Lalle
HM. Togge
FW. Elias (Knutsson)
FW. Balotelli (Satsen)
Som sagt några tidiga skador som gjorde att det blev några ändringar i laget.
Jensa kommer iallafall in och försöker med sitt slit och hårda närkampsspel få igång resten av laget men det var förgäves idag då vi inte alls kom upp i närheten av vår kapacitet. Vi skapar några halvchanser men har stora problem med avsluten. Nordanstig däremot var oerhört vassa och satte sina chanser.
Jag hittade ändå några positiva saker.
  • Henka forstätter att utmana på vänsterkanten, och gör det bra.
  • Jensa är på väg tillbaka mot formen.
  • Lalle börjar så smått hitta rätt igen. Hade velat se lite fler avslut idag.
  • Pelle kommer in och visar att han är en framtida A-lagsspelare.
Nu får vi ta nya tag och inte gräva ner oss i detta för mycket, vi gör en plattmatch idag mot ett för dagen bättre lag och det är nog oundvikligt att det händer någon gång under en säsong.
Det mest tråkiga med dagens förlust tycker jag var att vi inte fick höra Lalles "ett fyrvaldigt levene för CVne".
Dagens poäng:
3 poäng. Jensa, kommer in och visar hur viktig han är för laget.
2 poäng. Marcio Penna, snittar nu 2 mål per match.
1 poäng. Åvallens DJ, underbart med några sköna Bryan Adams ballader i pausen.
Nu är vi spelledig med A-laget fram tills nästa måndag då Kilafors kommer på besök. Då tar vi revansch!
/ Balotelli

[email protected]

I torsdags besökte jag Åkernäsparken igen för att se Forsa 2 mot Nors AIK. Vi ångar på även i div.6 och segern var hur säker som helst, 5-1.
Lagets nye kelgris, Ante, var bra på mitten och framåt var nyförvärvet Mitch och mannen som alltid gör mål, Knutsson giftiga. Uffe var helt ok.
Nors var bland det sämsta jag någonsin sett. Jag läste vårat matchprogramblad för första gången och det var en underbar läsning, jag skrattade redan på sida 3.
Där under kontaktuppgifter, Wibergs hotmailadress, [email protected].
Anmärkningsvärt var också att Sandarne tippat sig själv som segrare i femman då någon i klubben ringt upp alla seriens tränare och frågat vem dom trodde skulle ta hem serien. Annars trodde dom flesta på oss och det var lite kul.
Match imorgon mot Nordanstig.
Jag skrev tidigare att matchen skulle spelas på Dvästa IP men det var helt fel. Det är istället på Åvallen som seriefinalen kommer att spelas.
Nordanstig har precis som oss full pott, dock har dom en uppskjuten match (Trönö 2) och har därför en match mindre spelad.
Där huserar också seriens hitills bästa målgörare, Marcio Godoy Penna som gjort smått otroliga 13 mål på 7 matcher. Daniel Wester (Iggesund) har också gjort 13 mål men Marcio har fler vänner på Facebook (1427(!) st mot Westers 187 st) så han rankas därför högre.
I Nordanstig spelar också min gamla lagkamrat Örjan Dahlqvist, som vi måste se upp för. Örjan var, eller är en avslutare av högsta klass.
Han är dessutom en fantastisk kille utanför planen och en av dom mest ödmjuka lagkamrater jag haft. Jag försökte googla resten av Nordanstig-spelarna utan resultat. Vi har för första gången i år alla spelare tillgänglig (jag räknar inte med Kevins fantasiskada), nu när Jensa är skadefri och Satsen (bra träning igår, hahahaahha) är tillbaka från Turkiet.
Jag vet att Slangen och Sydan sitter hemma och är nervösa inför detta inlägg. Jag träffade dom båda i onsdags då tjänstemännen från Aven bjöds på finmiddag. Dom blev fulla och började snacka fotboll med mig och Krille. Det blev till slut lite obehagligt när jag fick ta emot hot, i hopp om att jag inte skulle skriva något här på bloggen. Jag låter därför bli att skriva vad dom sa eftersom en av dom tydligen riskerar att bli mördad annars.
Vi ses imorgon!
/ Balotelli

Ännu en seger

Forsa - Edsbyn2 5-1
Endast 35 betalande åskådare besökte Åkernäsparken för att se dagens match (enligt hälsinglands fotbollsförbunds hemsida). Det känns oroande då det inte ens täcker kostnaderna för Pontus enorma compeed användande. Han är förmodligen sveriges dyraste nyförvärv i div.5 trots fri transfer. Är skavsår likt kondylom något man bär med sig hela livet?
Festkassan grinade illa idag då det inte blev en enda krona in. Kanske var det för att Kevin sprang för fort igår på träningen och slog upp sin skada i baksida lår och därför inte kunde medverka idag.
Jag köpte en matchlott av LG, 2-1/2-3. Jag har inte köpt en lott med ett resultat i våran favör, någonsin. Som tur var så var det Slangen som betalade den åt mig.
Sir Alex berättade något som gav ordet snål en helt ny dimension innan matchen, jag går inte in närmare på det.
Startelvan:
MV.Arvidsson årsdebut i målet
VB.Brink
MB.Slangen
MB.Gson
HB.Skavsåret
VM.Henka
CM.Togge
CM.Lalle
HM.Emil
FW.Elias
FW.Balotelli
Efter genomgången stod Elias och Slangen och viskade om sina missnöjen över olika instruktioner dom fått. Slangen ville ha en fri roll som mittback bland annat.
Det märktes från minut 1 att vi var laddade till max idag, vi vann alla närkamper och var först på varenda boll. Vi skapar massor och har minst 4 bollar i virket efter 20 minuter.
I den 21:a minuten slår Gson en snabb frispark och frispelar Brink som tar med sig bollen snyggt och stänker dit 1-0.
Några minuter senare gör vi 2-0 efter ett drömanfall. Det avslutas med att Brink spelar fram Balotelli som vräker sig fram och trycker dit bollen.
Vi gör en mycket bra första halvlek, framför allt på våran vänsterkant. Jag tyckte nästan synd om Edsbyns högerback som blev uppsnurrad av Henka gång på gång.
Efter en minut av den andra halvleken vinner Lalle en närkamp högt upp i plan, han driver ner till kortlinjen och spelar fram Balotelli som tacksamt bara har att sätta foten till och göra 3-0.
I den 56:e miuten har Emil lite show med Edsbyn försvaret, han avslutar med ett snyggt skott i krysset.
Några minuter senare gör Edsbyn 4-1 då en Edsbyn spelare mycket tydligt får med sig bollen på handen förbi Arvidsson(bra match) och sen rullar in bollen i öppet mål. Vi förlåter domaren Rickard Eriksson, som är den bästa domaren vi haft i år för det misstaget.
I den 68:e minuten skriver Alexander in sig i Forsas historiebok 2011 då han gör mål efter en hörna. Den enda som inte var glad över det var Slangen. Han vill att vi ska slå långa hörnor som han kan nicka in.
Matchen slutar 5-1 och alla (utom Slangen) var nöjda och glada.
Det är svårt att ge spelarbetyg en sån här match då alla är bra men stort plus till Henka, han spelade som om alla världens modellagenturer satt på läktaren.
Modellen
Dagens poäng.
3 poäng. Vaktmästaren, vi spelar på en fantastisk gräsmatta just nu.
2 poäng. Edsbyn 2, spelar fotboll efter backen som få lag gör i denna serie.
1 poäng. Publiken, trotsar det sunkiga vädret.
Seriefinal på söndag!
/Balotelli

En viktig vecka

På tisdag är det match igen, denna gång får vi Edsbyn 2 på besök.
Ett Edsbyn som går tungt i både division.3 och division.5. Jag blev personligen lite överraskad av deras dåliga start i div.3 då jag tyckte dom verkade vass när vi möte dom i DM.
Dom har nu iaf skaffat sig ett starkt nyförvärv i Jonatan Partin. Han har erfarenhet av spel i klubbar som Tottenham och Trelleborg, samt spel i Hälsinglands distriktslag med självaste Balotelli.
Förra året hade vi chansen att i princip avgöra serien genom att slå just Edsbyn 2 på bortaplan, men det gick som bekant inte vägen.
Jag minns inte hur det gick när vi mötte dom hemma men vi brukar iaf ha svårt mot dom. Det blir en mycket viktig match nu när Nordanstig har fortsatt att vinna matcher, samt vinner stort.
Man kan ju tycka att man borde leda serien med +23 i målskillnad samt maximala poäng, men Nordanstig går förbi oss ikväll om dom inte mot all förmodan skulle tappa poäng hemma mot Trönö 2. Helgen har förutom studenter och fantastiskt väder också bjudit på en lagfest. Killarna började dagen ute på Nansta golfbana för att senare besöka han som nu mera går under namnet Sir Alex.
Jag var tyvärr inte med den här gången heller men jag kan tänka mig att en hel del psykiska utbrott utspelades på förmiddagen. Fick höra att Elias och just Sir Alex lyckats vinna den prestigefyllda golftävlingen, en stor skräll enligt mig då båda har noll bollkänsla. Golf är ju också känt som den enda sport tillsammans med Dart som man kan vara rejält otränad och ändå vara bra, vilket också passar in på båda vinnarna.
Elias och Sir Alex
Det här blir en mycket viktig vecka med en otroligt viktig match på söndag, då åker vi till Dvästa IP och möter Nordanstig. Dvästa IP ligger för er som inte vet i Jättendal.
Vi koncentrerar oss först på träningen ikväll och matchen imorgon innan vi laddar ordentligt för seriefinalen på söndag!
Vi ses 18.30
/ Balotelli

-"Det gör ont när jag springer fort"

Trönö 2 - Forsa 2-5

Dagens match, som Hebbe trodde skulle bli våran svåraste bortamatch, blev våran bästa match för säsongen.
Hebbe var lyrisk innan vi skulle kliva på bussen då han hittat en festis med en ny smak. Den ska tydligen vara helt fantastisk att grogga med.
Det blev en bra start för festkassan då Kevin sin vana trogen klev in i bussen några minuter för sent.
Stämmningen var god i bussen hela vägen och väl framme i Trönö fick vi se något vi sett förut. Precis som förra året stod nämligen den yngsta av dom legendariska Wallgren bröderna (bäst i Trönö idag) med en cigg i mungipan.
Några ändringar i startelvan då Magne dragit till Norge, Satsen som är på träningsläger i Turkiet och Karlsson som prioriterade en onsdag på Tre Bockar före match. Jon var däremot tillbaka efter sin Ayia Napa resa. Jag kan tänka mig att dom har mycket att göra på ungdomsmottagningen under dessa studentveckor.
Startelvan:
MV. Jesper
VB. Brink
MB. Slangen
MB. Gson
HB. Pontus
VM. Emil
CM. Lalle
CM. Togge
HM. Kevin
FW. Elias
FW. Balotelli
Vi tar kommandot direkt i den första halvleken och bjuder på några riktigt bra anfall. Togge blev tvungen att kliva av skadad, det är dock oklart vart han blev skadad då han inte ens visste det själv. Kevin såg pigg ut men tvingades han också kliva av pga en skada. -"Det gör ont när jag springer fort".
Han hann iallafall med att spela fram Elias med en brilljant passning i den 10:e minuten, pang sa det och det stod 0-1.
Det mesta kretsade runt just Elias och i den 23:e minuten spelar han fram Lalle som gör 0-2. 4 minuter senare krigar sig Elias åt sig bollen och blir fri, han drar målvakten och lägger in 0-3.
Henka och Alexander ersatte Togge och Kevin och gjorde det bra.
Det var våran absolut bästa halvlek i år.
Det blev trots bra spel lite oroligt i den andra halvleken då Jesper olyckligt får handen på bollen utanför straffområdet och blev utvisad i den 55:e minuten. Jesper gör trots det en kanon-debut!
I den 78:e minuten tvingas inhoppande målvakten Krille att kapitulera och Trönö gör 1-3. Sen gör Emil 1-4 minuten efter men Trönö reducerar återigen i den 80:e minuten. Vi hade ändå kontroll på matchen och Emil slår spiken i kistan med sitt andra mål för dagen i den 88:e minuten.
Den nyblivne fadern (stort grattis!) och mittbacksgiganten Lalla Hansson saknades i Trönö då han enligt uppgift var borta på jobb, tur för oss.
Samtliga gör en bra match, Elias och Gson får extra plus av mig. Piggt inhopp av Ante också.
Festkassan blev ännu större då Lalle och Gson snackade till sig varsitt gult kort. Kevins mobil ringde också under samlingen, vilket gav honom ytterligare böter. Det kommer ligga minst en miljon i kassan innan detta är färdigt.
En tung dag för Kevin.
Dagens poäng.
3 poäng. Kevin, största sponsorn till festkassan
2 poäng. Trönö IP, fin plan samt en riktigt bra uppvärmningsskiva.
1 poäng. Pontus, för att Slangen tyckte han var bäst på plan.
Träning imorgon.
/ Balotelli

Serieledning ×2

Hög/Strand-Forsa 2 4-5
Forsa 2-Gnarp 4-1

Det har spelats två B-lagsmatcher denna helg och det blev full pott.
I fredags gästade vi Hög/Strand. Inget hade gjorts åt vägen in till Kungsvallen, vilket gjorde att Satsen ballade ur redan där. Det blev en svängig match där vi efter 24 minuter leder med 3-2.
En stark vändning då vi efter 8 minuter legat under med 2-0 efter att vi först slarvat i uppspelet och sedan en straff, som vikarierande målvakten Krille var nära att ta.
Jag tycker vi var klart bättre och vi gick upp till en 5-2 ledning en bit in i andra halvlek. Sen vet jag inte vad som händer men helt plötsligt står det 4-5.
Det vart lite onödigt spännande då vi brände några solklara målchanser. Vi gjorde en riktigt bra match och framför allt dom yngre killarna, Alexander, Ante, Johan och Petter gör ett kanon jobb och springer kopiöst. Härlig inställning.
Gårdagens match mot Gnarp blev också lite onödigt spännande. Balotelli gör 1-0, sen bjuder han på en kavalkad av patetiska avslut. Pinsamt. Gnarp kvitetterar mitt i den andra halvleken, vilket kändes mycket märkligt då dom mest försökte sparka bort bollen så långt dom kunde.
Man blir bedrövad när hela laget skriker ord som, BRA!, HELT RÄTT! och FANTASTISKT! när Gnarps lagkapten sköt bollen in i skogen för 42:a gången.
Det var därför skönt att det skippades rättvisa när matchens överlägset bästa spelare, Pelle petar in 2-1 med 6 minuter kvar. Av bara farten gjorde vi ytterligare 2 mål och befäste serieledningen.
Pelle var tillsammans med Henka matchens behållning i en annars trött tillställning.
Det är uppåt i klubben med serieledning i både Div.5 och Div.6. Vi får se till att fortsätta på den inslagna vägen.
Nu blickar vi fram emot onsdag då vi möter Trönö 2 borta.
Imorgon är det Sveriges nationaldag om det är någon som missat det. Jag firar detta med att åka på en finlandskryssning, för att sedan se Sverige-Finland på råsunda på tisdag kväll. Passar på att meddela att jag därför missar träningen på tisdag.
Kl är nu 04.52
God natt
/ Balotelli

The return of the king

Forsa - Viksjöfors 2-0
Som ni vet så har jag varit på ett privat träningsläger i Grekland som kan liknas vid dom italienska lagens försäsong i bergen.
Det var ändå oklart om jag skulle ta en plats i truppen då vi vunnit båda matcherna som jag har varit borta. Jag fick trots detta det stora förtroendet att få sitta på bänken.
Jag tror faktiskt det var första gången jag satt där i Forsa-tröjan.
Medans jag varit borta har det införts ett bötessystem i laget. 50 kr för sen ankomst till match, kommer inte ihåg summorna för övriga regelbrott men snackvarning fanns också med på listan. Vi får gratulera Ante som blev den första att komma sent, kul! Han följdes av Magne, Kralle och Togge. Efter lite protester accepterade alla och vi fick in 200 kr till festkassan.
LG kom in i omklädningsrummet och ville sälja matchlotter. Lalle var rolig och frågade om LG tog kort, och Gson ville köpa på kredit. Som rutinerad bankman han är fick dom naturligtvis kalla handen.
Jag fanns som sagt inte med i startelvan så jag hade svårt att koncentrera mig under matchgenomgången.
Startelvan
MV. Magne
VB. Brink
MB. Gson
MB. Karlsson med Div.5:s snyggaste frisyr.
HB. Pontus
VM. Slangen
CM. Togge
CM. Lalle
HM. Emil
FW. Elias
FW. Satsen
På bänken satt jag med Alexander, Ante, Henka och Kralle. Jag tjuvlyssnade lite på Alexander och Ante när dom pratade om den kommande G-festen. Jag önskade för en sekund att jag var 17 år igen.
Första halvlek går klart till Viksjöfors, med lite skärpa i avsluten hade det kunnat stå 0-3 efter 25 minuter. Man fick lite känslan av att vi underskattade motståndarlaget, vilket jag förstår med tanke på deras matchställ (topp 10 fulaste tröjorna i världen).
Efter 35 minuter ger Hebbe (sir Alex) och Wiberg order om att samtliga avbytare ska värma upp, det säger väl en del.
Vi hade ändå några lägen men första halvleken blir mållös.
I halvtid kommer Balotelli, Henka, och Kralle in, vilket skulle visa sig vara ett genidrag av tränarduon.
I den 62:a minuten kommer Lalle runt på kanten, spelar snett inåt bakåt till Balotelli som bara har att lägga in 1-0 målet.
Brink (som har 20 meter till Åkernäsparken) visar 3 minuter senare upp sin fina vänstertass. Med en genial passning hittar han Balotelli som lurar ner målvakten och rullar in 2-0.
Viksjöfors målvakt fick i samband med detta kramp i båda vaderna, vilket måste vara väldigt sällsynt för en målvakt.
Resten av matchen blir lite av en uppvisning i hur man sparkar snett.
Det ska också sägas att Wiberg och Hebbe tog det kontroversiella beslutet att byta ut kaptenen Slangen. Det blev alldeles tyst för en stund. En kvinna grät på läktaren och några valde att lämna arenan.
Vi vinner med 2-0 trots att vi som vanligt inte gör någon bra match.
Det här var också Magnes kanske sista match i år då han ska åka hem till Norge och arbeta.
Vi kommer sakna dig!
Dagens poäng.
3 poäng. Sam Jonsson, underbart när man får höra båda lagens laguppställning 2 gånger!
2 poäng. Satsen, för att han inte slog sönder något i omklädningsrummet när han blev kallad till B-lagsmatch både fredag och söndag.
1 poäng. Magne, höll nollan i sin sista match och sin 5:e(!) nolla för säsongen.
Förra veckan gästbloggade Gson, trots ett lite sent upplagt inlägg tackar vi honom för detta. Till hösten kommer jag kunna presentera en gästbloggare med Allsvenska meriter. Kanske kommer också den snyggaste och trendigaste killen över 30 i Hudiksvall att få skriva ett inlägg.
/ Balotelli

Matchförberedelser

Balotelli är tillbaka i Sverige, jag kommer skriva mer om det efter matchen ikväll. Idag tar vi emot Viksjöfors som startat serien lite lagom dåligt, tror dom har en seger (w.o mot Trönö 2).
Ligger i skrivande stund i sängen och funderar på hur alla förbereder sig inför matchen, och jag har mina aningar.
Så här tror jag:
  • Satsen klev upp 06.30 och brände fett med Pettsson. Dom sitter nu och dricker en proteinshake på möljen.
  • Lalle har bytt däck på sin sportbil.
  • Gson ligger kvar i sängen tills någon kommer och hämtar honom.
  • Slangen har diskat och tvättat.
  • Elias har jobbat natt men har ändå hunnit med att jobba några timmar nu på förmiddagen.
  • Magne har förlängt flaggstången på gården med stolpen han monterade ner i Norrala.
  • Pontus sitter i fotbad för att få ner svullnaden från skavsåret.
  • Jon och Bodin den äldre har orienterat några mil.
  • Emil har skjutit en älg.
  • Ante och Alexander planerar vilka dom ska hångla med på nästa G-fest, samt rådfrågat Antes äldre bror Jocke om råd för hur man raggar upp en tjej. (Jag såg han hångla med 2 tjejer samtidigt på dansgolvet en gång).
  • Togge har hunnit med en sväng på IKEA med familjen.
  • Jensa som är skadad ligger i en rejäl bakfylla.
  • Kevin åt en kebabrulle till frukost.
  • Danne W har "fått till det" både en och två gånger innan han ens hunnit äta frukost.
  • Pelle fick gröt på sängen av sin mor.
  • Henka vaknade just upp efter en dröm att han var fotomodell och fick gå på catwalken i Milano. (Fullt realistiskt enligt mig).
  • Målvakterna Jesper och Jacke har varit ute på en mopedtur runt sjöarna i Forsa.
  • Krille har gjort en äkta Spaghetti Carbonara
  • Karlsson ligger och njuter av att han är den snyggaste bartendern i Hudiksvall.
  • Jimmi dricker rom&cola.
  • Fröberg fick vid frukostbordet en säljkurs av sin far.
  • Kralle har kört ett friidrottspass.
  • Wiberg har kollat på filmen Stockholm Marathon.
  • Hebbe har fortfarande ångest efter Elitloppet.
  • Kocken och Arne är på Åkernäsparken och dricker kaffe.
Själv har jag förberett mig på samma gamla vanliga vis. Se länken till höger.
Ikväll tar vi tillbaka serieledningen!
/Balotelli

RSS 2.0