Missförstånd?

Jag har idag fått obekräftade och bekräftade uppgifter om att Nordanstigs FF presenterades som segrare av division 5. Hälsingland i samband med GIF Sundsvalls förlustmatch igår.
Jag tog det till en början med ro men efter Lalles inlägg på våran interna Facebook sida kände jag precis som han kände.
Jag tyckte Lalles inlägg var både roligt och irriterande på samma gång. Just nu skrattar jag åt att han valde att kalla speakern för "den jävla fittan". Roligt.
Funderar på att ringa Uppdrag Granskning för att be Josefsson att se över om det är ok att gå ut med sådana osanna uppgifter.
Vill också passa på att säga att jag mycket starkt, på gränsen till hatar allt som har med Sundsvall att göra. Inte mindre efter detta.
/ Balotelli

Ointresserad

Dåligt med uppdateringar här som ni ser. Pga intresse för en hel del annat prioriterar jag denna blogg väldigt väldigt lågt just nu.

Jag tänkte vänta med det sista inlägget i divisionfem.blogg.se tills efter Forsa-skivan. Efter det läggs denna blogg ner och ersätts eventuellt med ny address och ny bloggare (iaf ny signatur).
Silly season är igång men även där ställer mitt ointresse till det och jag har inte mycket till skvaller att bjuda på.
Att Lalle har sålt sin bil är det enda jag kan komma på av intresse, samt att jag sträckte vaden när jag klev upp ur sängen igår.
Vi hörs i slutet på november.
R.I.P
/ Balotelli

RSS 2.0