Krille

Iggesund - Forsa 0-1
I Iggesunds matchblad kunde man läsa att "Iggarnas" tränare, Erik Sundman skulle bli väldigt förvånad om dom skulle gå poänglösa från matchen.
Jag kände personligen också lite oro när jag kom på plats på Movallen. Endast 2 avbytare och både Satsen (avstängd) och Gson (skadad) på läktaren. Lägg då till Togge (Skadad), Jensa (Stockholm) och Alexander (sjuk) så är det en halv startelva.
Startelvan:
MV. Magne
VB. Floyd
MB. Slangen
MB. Pontus
HB. Bodin
VM. Pelle
CM. Lalle
CM. Emil
HM. Ronaldo
FW. Ille
FW. Krille
Eftersom vi hade match med andra-laget några timmar innan var några spelare tvugna att spela båda matcherna, och det är ju naturligtvis inte optimalt.
Första halvlek går till Iggesund. Jag räknar våra klara målchanser till 0, Iggesund har 1. Vi rycker upp oss i slutet och etablerar lite spel på Iggesunds planhalva, utan att skapa några chanser.
0-0 i halvtid.
Andra halvlek blir en riktigt spännande tillställning med chanser åt båda håll. Iggesund trycker på mest och skapar ett flertal kvalificerade målchanser. Bland annat har dom en boll i nät, men det blåstes av pga en solklar offside.
Vi sticker upp med några kontringar men har fortsatt problem med den avgörande passningen. Iggesund skapar oro med långa bollar upp på forwards och fortsätter att skapa chanser. Som tur var Magne på sitt bästa humör och stod för ett flertal högklassiga ingripanden.
I matchminut 82 kommer Ronaldo runt på kanten efter ett fint anfall. Han slår ett lågt inlägg som går igenom hela försvaret, och där dyker hans fars bror (Krille) upp och får med okänd kroppsdel in bollen via stolpen. Stort jubel naturligtvis.
Efter det är det bara Iggesund men Magne var omutlig i målet och räddade oss i slutet.
Starkt att vinna med så många borta, trots att Iggesund inte bjöd på det bästa av motstånd. Nordanstigs match mot Viksjöfors blev uppskjuten tills på onsdag. Tappar dom poäng där så är vi seriesegrare. Annars får festen vänta tills på lördag när Sandarne kommer till Åkernäsparken.
Dagens poäng:
3 poäng. Krille, ganska osynlig i 80 minuter för att sen avgöra matchen och kanske hela serien. Så jobbar en målskytt.
2 poäng. Magne, den bästa målvaktsinsats jag sett av en divisionfem-målvakt.
1 poäng, Movallens ljudanläggning. Fantastiskt ljud. Dock var musiken något helt annat än bra.
Jag hade fan kunnat hångla upp dig igår Krille!
/ Balotelli (avstängd)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0