HM. Elektropop
FW. Vilja
FW. Balotelli
En hel del ändringar i startelvan pga skador, sjukdomar och annat flams. Pontus jobbade tex.
Utan att prestera speciellt bra fotboll så leder vi med 2-0 efter 11 minuter. Först var det Alexander som var målskytt och sedan Ronaldo.
Alexander gör också 3-0 innan paus.
Andra halvlek känns som en lång transportsträcka till slutsignalen. En katastrofalt dålig andra halvlek där Slangen helt plötsligt blivit kvitt sin skada och kan hoppa in som forward.
Gson som för dagen var målvakt stod för en bra match ända fram till matchminut 68. Då halkar han efter ett inlägg på planens enda tuva och en Sandarne spelare kan enkelt göra 3-1. Annars som sagt en bra match av Gson på en ovan position. (FIF-poäng för det?.)
Några minuter senare sprintar Slangen förbi hela försvaret och blir fälld innanför straffområdet. Sandarne spelaren får rött kort, ett lite väl tufft domslut.
På den efterföljande straffen kliver Kevin fram. Kevin som inte tränat på 2 månader känner att han är rätt man för det.
Kevins straff var förmodligen den sämsta straff som någonsin slagits i världen (ej överdrift). Kevin chippar bollen i skopan på målvakten som hunnit slänga sig och sen ställt sig upp igen. Några blev upprörda, men jag garvade.
I den 78:e matcminuten skarvar Slangen fram Krille till ett friläge, Krille gör inget misstag och sätter slutresultatet till 4-1.
Skönt att vinna den sista matchen. Vi vann nu serien med klara 6 poäng före Nordanstig. Man kan summera det som att vi var överlägset bästa laget i serien. Beundransvärt var ändå att Nordanstig inte förlorade en enda match i år.
Dagens poäng:
3 poäng. Den totala vinnaren. Presenteras på forsaskivan.
2 poäng. Karlsson, ordnade med friplåtar till segerfesten.
1 poäng. Lalle, bäst i Forsa i år. Helt ärligt.
Ikväll kommer det komma ut filmer och bilder från guldfesten som var efter matchen. Håll utkik.